Forældre kommentarer

Vi har haft vores datter, på 6 år, i aflastning på Egeskovhus i 4 år.

Der er ingen tvivl om man som forældre, har det svært ved at skulle sende sit barn af sted, man vil jo allerhelst kunne have sit barn hjemme hos sig.

Det er en svær beslutning, men Egeskovhus har helt klart gjort det nemmere for os. Vi havde nogle forestillinger om hvordan aflastnings intuitioner er, men vi var meget positive overrasket da vi først var ude og se Egeskovhus.

i er meget trygge ved at sende vores barn i aflastning på Egeskovhus, kommunikationen er rigtig godt, og vi ved hvis der bliver noget så ringer de. Man er ALTID velkommen derude, både os som forældre men så sandelig også bedsteforældre mm.

Vi har altid følt at det er et rart sted at være og vores datter nyder det rigtig meget, det er jo det vigtigste af det hele. Så længe hun har det godt, så har vi også J ”
Karen, mor til Andrea

Egeskovhus er klart Sofies fristed, hun er oftest super tilpas, dejlig afslappet, stråler af kan selv og selvværd, når hun kommer hjem derfra.

Vores indtryk er klart, at personalet er super dygtige til, at fornemme, hvad det enkelte barn har brug for og lyst til, men samtidig stiller de også krav set i forhold til, hvad barnet kan honorere. De er gode til at se børnene, se hvem de evt kan danne venskaber med, og hjælpe dem på vej.

Sofie er verbalt svag, hun bruger tegn til tale, lidt ord, pood, bog Rolltalk og masser af kropssprog, personalet er gode tegn til tale og altid klar til nye udfordringer.

Personalet tager sig tid til at forstå Sofie, og hjælper hende hvis hun har problemer med, at gøre sig forståelig over for de andre børn.
Karin og Thomas, forældre til Sofie 13 år med Downs syndrom har gået på Egeskovhus fra hun var 8 år.

Du er velkommen til at kontakte Egeskovhus, så kan vi henvise til en forældre, så du kan få en snak med en, om hvordan det er at have sit barn i aflastning.
Sidst opdateret: 13.10.2014